Selecteer de taal

nieuw logo store groot

De UECC, de United Evangelical Christ' Church -kortweg: Christ' Church

 
Een 'levende' kerkgemeenschap voor iedereen, echt iedereen, zoekende naar-  en gelovende in God Almachtig en Jezus Christus. Een (h)echte familiekerk.

photo 1540081871396 64801ffb1823Zoals gezegd, de UECC of Christ' Church is een echte, liefdevolle en levende kerk voor iedereen. Stap gewoonweg binnen en weet dat je welkom bent. Wees jezelf en ga in gesprek met anderen, bij de UECC, de Christ' Church, kan dat, wij ervaren relaties opbouwen met anderen, met elkaar dus, als een geschenk van God. 

Samen met jou, andere zoekenden én gelovigen, willen we steeds opnieuw samenkomen, willen we bidden we tot God, zoeken we Hem en luisteren door de Heilige Geest naar Zijn stem. 

In het geloof in God, in Jezus Christus kan iedereen groeien naar 'prachtig mens zijn' en met elkaar kun je talenten ontvangen, ontdekken, ontwikkelen en met elkaar delen. Hoe mooi is dàt.
Binnen de UECC, Christ'Church, gaan we actief om met het ontdekken van (je) talenten, met kansen creëren, met educatie, met het verdiepen van wat is geloven en maatschappelijke vraagstukken. God, Jezus Christus, de Bijbel, het leven als gelovig lid van de UECC, het klimaat, milieu, mens- en dier, de UECC, Christ'Church, gaat daar bewust en enthousiast mee om. Immers dat alles heeft effect op (welhaast) elk gebied van ons leven! 

We zeiden het al: je bent - maar altijd via introductie - van harte welkom bij één van onze bijeenkomsten in één van (klik hier voor opgave land en/of (deel-)) onze gemeenten. 

DIENST

photo 1469228252629 cbe7cb7db2c8Er zijn diverse diensten en in sommige landen zijn er afwijkende diensten en uren, check dat even vooraf alsjeblieft. Gemiddeld zijn de diensten op zondag als volgt:

Op zondag 10:00am tot 10:25am: inloop en (elkaar!) begroeten. Er is altijd koffie, thee, limonade en zijn er oma's koekjes. 10:30am strikt!! vangen we aan met de Eredienst. Het Woord van God staat daarin centraal maar uiteraard staan we open voor wat de Heilige Geest in ons wilt doen. Wij geven veel ruimte voor het persoonlijk DANKgebed. Een ieder wordt dringend uitgenodigd ná de Eredienst samen te zitten en de steeds weer heerlijke soep en broodjes maaltijd te nuttigen. Ben jij er ook (weer) bij  ??

ONDERGROND-bijeenkomsten

photo 1476900164809 ff19b8ae5968In heel veel plaatsen in vooral Azië en, uit solidariteit met hen ook in Europa, worden er ONDERGROND-bijeenkomsten georganiseerd. Een soort van (extra) kleine Erediensten in  huiskamer formaat. 

Centraal staat het intensiveren van wederzijdse contacten, hulpverlening, luisterend oor en gebed voor elkaar. avonden staat onderling contact en gebed voor elkaar centraal. En nee we zijn het niet vergeten: uiteraard staat op de1e plaats aanbidding en zingen voor God, voor Jezus Christus.

BIDDEN en ZINGEN.

biddenWe noemden het al BIDDEN en ZINGEN zijn van enorm belang, van grote waarde in alles wat de UECC, Crist' Church is en doet. Elke week komen we samen om te BIDDEN en te ZINGEN. Bidden is groeien in je geloof, in je relatie met God. Bidden is samen bouwen aan jouw kerk de UECC: Crist'Church. Samen bouwen aan jouw gemeente, onze gemeente, Lichaam van Jezus Christus. BIDDEN en ZINGEN dát is één.

En vergeet niet dat bidden ook een enorme impact heeft op alles wat en wie we (willen) zijn. Maar ook op onze omgeving, jazelfs de wereld om ons heen.

We BIDDEN en ZINGEN dankbaar en hunkerend, verlangend naar Zijn Liefde. Die Liefde willen we graag uitdragen, delen, schenken. BIDDEN en ZINGEN is ook onze manier om uit te dragen onze dankbaarheid naar God voor alles wat wij mogen ontvangen en voor alle werken van Zijn Hand. En oh ja laten we vooral niet vergeten dat we l ook enorm veel plezier beleven aan het samen mogen zijn, samen mogen leven als broeders en zusters in Christus Jezus.
We zeiden het al een paar keer: kijk even op de pagina van de gemeente/plaats waar jij de UECC/ Crist'Church wilt bezoeken of lid wilt worden van onze geliefde "familie kerk"!

keyboard_arrow_up