Selecteer de taal

logo ec farm 3 cm web

EC-LIFE-FARM

IMG 20191110 095304907 HDREC-LIFE-FARM, what’s in a name?

EC staat voor gemakkelijk, ontspannen, laat het maar gaan, maak je geen zorgen.

LIFE staat voor leven, respect, zorgen voor elkaar, levende dieren, gelukkig mogen zijn en ...

FARM/BOERDERIJ, ja dat zijn we: een natuurlijke boerderij! We laten de natuur doen wat de natuur doet. Zoveel als mogelijk in de wereld van vandaag, conform regels, wetten en het welzijn van onze bezoekers, medewerkers en de dieren onder onze zorg in acht nemende.

Het is niet onze bedoeling om een ​​perfecte boerderij te zijn, niet de mooiste, niet de beste. Maar het is absoluut onze intentie  om een ​​fijne plek te creëren, zowel voor mensen, bezoekers als voor onze dieren. Daarom doen we onze best en zullen we hard werken om deze doelen te bereiken.

IMG 20191106 155022559Op EC-LIFE-FARM kunnen onze dieren zo vrij mogelijk rondlopen. Natuurlijk moeten we een aantal veilige gebieden creëren om ze te beschermen tegen schade en gevaar. Roofdieren, dieven, gevaarlijke mensen met slechte bedoelingen en een nabijgelegen snelweg dwingen ons om hekken, stallen en een sterk elektronisch verdedigingsnetwerk te plaatsen. Maar dat is ok, dat is hoe en wat de hedendaagse samenleving vraagt, maar maak je geen zorgen, er is meer dan genoeg ruimte voor onze dieren. Ook voor u en uw kinderen is er meer dan genoeg ruimte. En ja, EC-LIFE-FARM is niet alleen een heerlijke plek om te zijn voor onze koeien, paarden, eenden, kippen enzovoort, maar ook een plek voor u om uzelf te kunnen zijn! Breng uw gezin, uw kinderen naar EC-LIFE-FARM.

U zult zoveel te doen vinden op EC-LIFE-FARM, zoveel te zien, te onthouden, te leren en ... zoveel tijd om te ontspannen en te ontsnappen aan uw dagelijkse stress en verantwoordelijkheden.

Voor u mevrouw, meneer, is er een ontspannende wandeling op en rond de boerderij, er zijn dieren, er zijn veel mogelijkheden om even aan de hectiek van alle dag te ontsnappen en als u het leuk vindt,  mag u ook lekker achterover leunen en niets doen, gewoon een paar uur rusten , ontspannen, al dan niet met je geliefde. Thee, koffie, frisdrank en diverse niet-alcoholische dranken zijn verkrijgbaar in de kleine sari-sari-winkel in EC-LIFE-FARM. Uiteraard zijn er koude en warme snacks te koop, wij serveren u het graag. En... allemaal vrij van dierlijke ingrediënten. Daarover gesproken, roken is natuurlijk strikt verboden in EC-LIFE-FARM, omdat ook uw gezondheid centraal staat in EC-LIFE-FARM. 

Er zijn meer dingen te doen in EC-LIFE-FARM. Speciaal voor jou bouwden we trainingspaden, oefenpaden en bouwden we simpele klim- en speeltoestellen. Zelfs een ruwhouten “stormbaan” is er om je helemaal op uit te leven.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om even af te koelen. Letterlijk en figuurlijk. Wat dacht je van een heerlijke frisse douche? Of is het voldoende om je voeten te spoelen in het glasheldere en zuiverende water van diep uit de grond? Dit alles is mogelijk op EC-LIFE-FARM.

Wij nodigen u graag uit om EC-LIFE-FARM te bezoeken.

Er zijn een aantal  bescheiden eenvoudige cabines of huisjes beschikbaar, maar dat zijn er niet zo veel dus .... tijdig boeken.

Entree en tarieven:

Entree: PHP 250 per persoon vanaf 16 jaar en beperkt voor een halve dag, bijvoorbeeld van 08.00 uur tot 11.50 uur of van 12.30 uur tot 17.00 uur of een deel van die periode!

Bij het meekomen van kinderen moeten minimaal 2 (betalende) volwassen begeleiders aanwezig zijn. Zo niet, dan is er toch een betaling voor 2 personen .

Cabinehuur: slechts PHP200 per halve dag als hierboven beschreven.

Cabines of huisjes kunnen worden gehuurd voor slechts PHP 350 per halve dag als hierboven beschreven.

 

keyboard_arrow_up