Selecteer de taal

nieuw logo store groot

EC Store

 

EC-STORE, winkels gericht op hoge kwaliteit, nieuwe of nauwelijks gebruikte powertools, kleding, schoenen, gereedschappen, keukengerei, zelfs kleine koelkasten, stofzuigers en (computer)hardware in het algemeen. Te veel om op te noemen.

 

EC- store-hardly-used-tupperware  EC- store-hardly-used  EC- store-used-Cookware-Set-Kitchenware-
 

Het streven van EC-STORE, is het gericht aanbieden van goederen, diensten, vakgerichte informatie alsook gratis hulp bij het opzetten van kleine bedrijfjes en minikredieten, in de meest brede zin.  EC-STORE is vooral gericht op ontwikkelen van zelfredzaamheid in bepaalde gebieden. Het maken van winst is niet het hoofddoel van EC-STORE.

 
EC- stores- Power-Tool-Repair-Made-Easy  rol3 85  EC- stores -you-find-Baby- clothes- baby boy clothes- baby  girl clothes- newborn baby--1
 

EC-STORE (EC staat  voor “easy”), is opgezet met de hulp van o.a. de UECC, HELPusNOW Child's Care Philippines en ORIHERBA NATURAL PRODUCTS.  Via EC-STORE kunnen mensen gemakkelijker toegang tot basisproducten krijgen tegen lage kosten en in sommige gevallen zelfs gratis. In zeg maar heel Azië, maar zeker in de Filipijnen, kan een klant 'eenheden' van het product kopen in plaats van hele pakket. Zo kan men één paracetamol, snoepje, theezakje of zelfs deel van een pakje boter kopen voor een paar peso in plaats van een hele verpakking. Dit is handig voor degenen die niet het hele pakket kunnen kopen of niet veel van iets nodig hebben. EC-STORE geeft bovendien mogelijkheid tot huren van diverse goederen of gereedschappen, omdat veel (met name eenvoudige vaklui of vrouwen) geen geld hebben voor aankoop van een boormachine, betonschaar, naaimachine of micro-wave om maar een paar voorbeelden te noemen. Daar waar schrijnende armoede of dringende hulp nodig is, geeft EC-STORE gratis (eerste) hulp. EC-STORE bespaart de klanten extra transportkosten, want met kleine energie zuinige mobiele winkels,  worden spullen ook in afgelegen gebieden aangeboden of geschonken. Voor alle duidelijkheid: alle eventuele winsten gemaakt in een EC-STORE gaan voor 100% naar HELPusNOW/Child's Care Philippines.

 
201EC-  stores-slightly-used-Mini-b-font-washing-machine-laundryschoolspullen 1  EC- store-used-tools  EC- store-used-micro-wave
 
 
  

EXTRA aandacht gaat uit naar medische problemen in de onmiddellijke omgeving en wordt met name gekeken naar- en op welke manier mensen geholpen kunnen worden met bijvoorbeeld gratis verbandmiddelen, eenvoudige (OTC) geneesmiddelen,prothese BH's en zo verder. Deze hulp gaat uitsluitend via lokale artsen/klinieken welke vooraf getoetst worden op betrouwbaarheid.

 
Esculaap

Het streven van EC-STORE is gericht op het verwerven van een duidelijke plaats als onderdeel van de Filipijnse cultuur en zo een integraal onderdeel te worden in het leven van Filipino's. EC-STORE wil een constante kenmerk zijn in woonwijken, zowel in landelijke als stedelijke gebieden, maarvooral gericht op de armste gemeenschappen. Gebruiksgoederen, gereedschappen, powertools, keukengerei, kleding en veel meer, kunnen gunstig aangekocht worden in de nabijgelegen EC-STORE waardoor ook de economische activiteiten in het gebied zullen toenemen en dat is een impuls welke zich zalvertalen naar het algemeen welzijn voor gewone burgers.   EC-STORE .....fits your budget!

 
 
 EC- store- slightly-uses-bagsEC- store powertools  NOVA2

Elke EC-STORE is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het is van groot belang dat mensen samen kunnen komen om vragen te stellen over goederen, producten, diensten of hoe deze, gebruikt of toegepast kan worden. Gratis uitleg over hoe bepaalde apparaten of machines te gebruiken of toe te passen is van groot belang.  Op die manier levert EC- stores een bijdrage aan de gemeenschap en raken alle mensen gewend aan andere spullen en misschien krijgen we op die manier nieuwe enthousiaste vaklieden en blijde burgers. 

EC-store-kleding

EC-STORE fits your budget. Top quality products brand-new and pre-loved from Europe available in Samar and Leyte. Uiteraard heeft EC-STORE ook aandacht voor klimaatverandering, milieu, natuur en natuurlijk welzijn. In de komende tijd zullen we meer en meer producten in Azië zelf aankopen en transporten vanuit Europastap voor stap afbouwen.

EC-store's: kleine winkeltjes, maar van groot belang.

keyboard_arrow_up