Select your language

logo helpusnow nieuw

Under construction

image1

 

 black-cat-946162872 Hi, i'm EFFEE, HELPusNOW is a great organisation, with a real heart for people. I'm proud to be a friend of HELPusNOW. Please join us, there is a lot of work to do for so many children in the world, most of all in Samar, Leyte and Mindanao. Im looking around to see what need to be done. Wordt één van de vrienden van HELPusNOW, please? 
 ernst-15836699424E7A7C4F Hallo, ik ben Karel. Kinderen moeten geholpen worden. Wegkijken van kinderen, mensen in nood kan niet, mag niet, hoort niet. Daarom ben ik één van de vrienden van HELPusNOW geworden. Doe mee en kom bij deze 'club'! 
 DSC04739  I'm Ernst, journalist en papa. Mijn kinderen leven in vrede, in vrijheid met elke dag genoeg eten. Miljoenen kinderen zijn op de vlucht, hebben geen thuis, sterven van de honger. Té krankzinnig voor woorden. Daarom heb ik me dus heel bewust aangesloten bij vrienden van HELPusNow. Kinderleed en honger moet de wereld uit. Kom op en sluit je aan bij HELPusNOW!
 IMG 20150710 163404 Ik ben Henk, vader en opa van gezonde en fijne kinderen + kleinkinderen die alles hebben wat er nodig is. Het klopt niet dat er zoveel kinderen doodgaan van de honger of gebrek hebben aan ongeveer alles en nog wat. Dáárom wil ik helpen, niet door te praten, maar de schouders er onder. Dus vrienden van HELPusNOW, doe je mee? 
 20150314 202504-1-1 Mijn naam is Rietje. Als moeder en oma, maar ook gewoon als mens wens je dat elk kind naar school kan gaan, medische zorg zal krijgen wanneer nodig en gewoon veilig naar huis mag gaan en daar warmte en liefde zal ervaren. Miljoenen kindertjes weten niet eens wat veiligheid is, wat een echt 'thuis' is! Miljoenen kinderen weten zelfs niet wat genoeg eten hebben is. Ik kan dat niet accepteren en daarom doe ik wat aan. Via vrienden van HELPusNOW. Jij ook? 
 IMG 20150710 163413 Hallo ik ben Thea. Ik heb de website van HELPusNOW echt heel goed bekeken en gepraat met mensen van HELPusNOW. Het werd me heel snel duidelijk dat ik vrienden van HELPusNOW wilde - nee moest -  worden. Ik kan niet aan de kant blijven staan wanneer tienduizenden kinderen schreeuwen om hulp! Nu ben ik actief betrokken bij het werken voor HELPusNOW en het is werkelijk fantastisch, zoveel als ik terugkrijg voor het werk dat ik mag doen voor die hummeltjes daar. Bijna dagelijks ervaar ik dat veel mensen zich aangesproken voelen om mee te doen of spullen te geven aan kids daar ver weg in de Filipijnen. Mensen met een hart, mensen die kleine handjes vullen met grote liefde. Super! Ik ben blij dat ik mee mag doen en 'mijn' kindjes mag helpen. Alsjeblieft doe mee? Je zult er blij en gelukkig van worden, echt waar. 
 image-1  Hi i'm Christina and i'm so happy to join vrienden van HELPusNOW. I'm one of the coordinators in my homeland the Philipines (for Samar, Leyte and Mindanao) and yes I am proud to be a volontair for HELPusNOW. I learn one very important thing and that is: giving the best you have and giving all you can, makes you feel better, very happy, strong and so rich! We need more people both in the Philipines and in Nederland. That's why I invite you to become one of the vrienden van HELPusNOW..... now!
 image-V Ik ben ds. Ernst-Faith voorganger (reverend pastor) van de Baptistengemeente nabij Basey op Samar Island het meest prachtige en tegelijkertijd het meest arme en meest geplaagde plekje op aarde of dan toch in Azie. Naast mijn beroeping als dominee ben ik ook onderzoeksjournalist en zie ik de krankzinnigheid van terrorisme, intense honger, kinderroof, mensenhandel van dichtbij. Ik kan er over praten en over schrijven maar ik heb geleerd dat maar één ding echt effectief is en dat is de handen ineenslaan, rechtop gaan staan en laten zien dat je er bent. Dat is een supersteun waar mensen en kinderen hier op Samar, echt iets aan hebben. Denk niet ach het is ver weg en mijn hulp is slechts een druppel op de bekende plaat. Dat is NIET zo! De wetenschap dat jij er bent, dat wij er zijn, is een enorme opsteker voor mensen die verder niets hebben dan jouw steun, jouw support, jou kleine bijdrage en jouw grote inspanning er te zijn voor hen. Dat maakt een enorm verschil. Daarom heb ik me aangesloten bij vrienden van HELPusNOW. Ik hoop en bid dat jij je opgeeft en ook het verschil durft te maken. Welkom nieuwe vriend(in) van HELPusNOW. 
huub Mijn naam is Huub, een echte Brabander en ook bourgondier. Maar meer nog hou ik van mensen en van kinderen in het bijzonder. Armoede is een geseling en geen kind op aarde vraagt om armoede. Daarom draag ik al heel erg lang graag een steentje bij als vrienden van HELPusNOW! Armoede en honger mag niet en moet dus bestreden worden. Dat kunnen we met elkaar en met veel mensen zijn we daarom 'vrienden van HELPusNOW'. Help jij een handje mee?
Betsy Hallo ik ben Betsy en ik ben al heel erg lang betrokken bij de Wereldwinkel en ook als Vriend(in) van HELPusNOW ben ik redelijk vaak bezig met het maken van een betere wereld. Over armoede, honger en ongelijkheid in de wereld moet je niet praten, daar moet je iets tegen doen. Daarom kies ik voor aktief meewerken en daadwerkelijke support van HELPusNOW! En ik voel dat het ook mij goed doet, dat is nu het mooie van andere mensen helpen. Je helpt ook jezelf. Doe je mee? Wordt ook één van de Vrienden van HELPusNOW. See you soon.
erik Ik ben Erik, onderwijzer of leerkracht hoe je het dan ook maar wilt noemen. Ik hou van mijn beroep en ik zou niets liever willen dan zien dat alle kinderen op aarde goed onderwijs zouden krijgen. Goed onderwijs is een must en staat naar mijn idee aan de basis van vrede, echte VREDE dus. Ja het klinkt als een cliche maar dat is het niet. Mensen moeten vrienden hebben en vrienden zijn. Daarom dus Vrienden van HELPusNOW. Kies ook jij voor vrede?
Iris-teacher-silhouette-hi Hee, goed dat je hier even kijkt. Ik ben Iris en ik ben onderwijzeres. Ja ik ben nog jong, maar durf gerust te stellen al heel wat te hebben meegemaakt. Dat maakte me sterk en juist daarom maak ik me ook sterk voor kinderen die een extra duwtje goed kunnen gebruiken. Waar dan ook in de wereld, zijn we er voor elkaar. Elkaar helpen is altijd mensen bij elkaar brengen. En mensen die elkaar kennen vermoorden elkaar niet. Daarom moeten we helpen. Daarom ook wil ik VRIENDIN zijn van HELPusNOW. Om te helpen dus. HELP jij mee?
keyboard_arrow_up